Brugsanvisning Ferplast Swing 9 Kattelem

Har du brug for en brugsanvisning til din Ferplast Swing 9 Kattelem? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 1 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 1 stemme med en gennemsnitlig produktvurdering på 0/100. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

GB
PL
DA
SV
HU
CS
SK
PT
ES
NL
D
FR
IT
RU
• Pet flap
Portina per animali
Porte pour animaux
• Haustierr
• Huisdierdeur
Puerta para anumales
Porta de passagem para pets
Klapka pre domácich miláčikov
Klapka pro domácí mazlíčky
• Csapóajtó
Katt- och hundlucka
Katte- og hundelem
Drzwiczki dla kotów i psów
   
Patent
Pa
te
nt
5 7 MAGNETIC 9 11 15
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.89 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Ferplast Swing 9 Kattelem ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Ferplast Swing 9 Kattelem?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Ferplast Swing 9 Kattelem. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Ferplast Swing 9 Kattelem. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Ferplast. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Ferplast Swing 9 Kattelem på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Ferplast
Model Swing 9
Kategori Kattelemme
Filtype PDF
Filstørrelse 0.89 MB

Alle brugsanvisninger til Ferplast Kattelemme
Flere brugsanvisninger til Kattelemme

Ofte stillede spørgsmål om Ferplast Swing 9 Kattelem

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (158) Læs mere
Brugsanvisning Ferplast Swing 9 Kattelem

Relaterede produkter

Relaterede kategorier