Brugsanvisninger til Kradsetræer

Nedenfor finder du alle mærker de Kradsetræer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg har et kattetræ. Skal jeg stadig klippe min kats negle? Verificeret

Hvis katten forbliver indeni, er det muligt, at bortset fra at bruge kattetræet, er det at klippe neglene. En kat, der er tilladt udenfor, har brug for sine negle, for eksempel som en forsvarsmekanisme.

Dette var nyttigt (44) Læs mere

Hvad er det bedste sted for et kattetræ? Verificeret

Selvom den bedste placering afhænger af mange faktorer, er et godt sted for et kattetræ generelt nær et vindue. Dette giver katten mulighed for at solbade og blive underholdt ved at kigge udenfor. Placer heller ikke kattetræet for tæt på kattebakken.

Dette var nyttigt (9) Læs mere