Brugsanvisning Deltaco PCH90 Kontorstol

Har du brug for en brugsanvisning til din Deltaco PCH90 Kontorstol? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 5.62 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Deltaco PCH90 Kontorstol ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Deltaco PCH90 Kontorstol?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Deltaco PCH90 Kontorstol. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Deltaco PCH90 Kontorstol. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Deltaco. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Deltaco PCH90 Kontorstol på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Deltaco
Model PCH90
Kategori Kontorstole
Filtype PDF
Filstørrelse 5.62 MB

Alle brugsanvisninger til Deltaco Kontorstole
Flere brugsanvisninger til Kontorstole

Ofte stillede spørgsmål om Deltaco PCH90 Kontorstol

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den ideelle højde på en kontorstol i forhold til et skrivebord? Verificeret

For at opnå en optimal siddeposition skal stolen være i en højde, hvor dine fødder er placeret fladt på gulvet, og dine øvre og nedre ben er i en 90 graders vinkel. Mens du er i denne position, skal du berøre dit kraveben og lade din bøjede arm hænge ned langs din krop. Højden på din albue er den ideelle højde på dit skrivebord.

Dette var nyttigt (323) Læs mere

Hvor mange timer om dagen kan jeg sidde i en kontorstol? Verificeret

Ideelt set bør du ikke sidde mere end 8 timer om dagen. I disse timer anbefales det kraftigt at stå op hvert 20.-30. minut og gå i cirka et minut, før du sætter dig ned igen.

Dette var nyttigt (5) Læs mere
Brugsanvisning Deltaco PCH90 Kontorstol