Brugsanvisninger til Scootere

Nedenfor finder du alle mærker de Scootere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min scooter holder op med at køre, mens jeg kører, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Under servicekontrol skal scooterventilen kontrolleres og monteres korrekt. Hvis dette ikke sker korrekt eller overhovedet, kan scooteren blive overophedet på grund af suboptimal forbrænding af brændstof. Sørg for, at ventilerne er monteret korrekt.

Dette var nyttigt (647) Læs mere

Hvad er det rigtige dæktryk til en scooter? Verificeret

Et scooterdæk skal oppustes ret hårdt. Det nøjagtige tryk kan være forskelligt for hver scooter og mærke, men generelt er det godt at bruge mindst 2,1 bar til forhjulet og 2,5 bar til baghjulet. Det ideelle tryk er ofte angivet på dækket.

Dette var nyttigt (513) Læs mere