Brugsanvisninger til Tastaturer

Nedenfor finder du alle mærker de Tastaturer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Bogstaverne på tastaturet er ikke de steder, jeg er vant til, hvorfor er det? Verificeret
De fleste tastaturer bruger et QWERTY-layout, der står for de første seks bogstaver på tastaturet. Der er dog forskellige tastaturlayouter, der matcher de specifikke behov for et bestemt sprog. Det er også muligt, at tastaturtasterne er blevet byttet. Især med ældre tastaturer er det let at gøre.

Dette var nyttigt (1124)
Hvad er den bedste måde at rense mit tastatur på Verificeret
Indsæt aldrig genstande mellem kanterne på tasterne, da dette primært skubber snavs ind og beskadiger tastaturet. Det er bedst at rengøre tastaturet med trykluft, mens du holder tastaturet på hovedet. Toppenes øverste del kan rengøres med en let fugtig klud.

Dette var nyttigt (156)