Brugsanvisninger til Routere

Nedenfor finder du alle mærker de Routere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg forbedre signalet fra min router? Verificeret

Prøv først at ændre placering og positionering af routeren for at forbedre signalet. Hvis det mislykkes, er det ofte muligt at ændre den trådløse kanal på routeren. Der er risiko for, at andre trådløse enheder bruger samme trådløse kanal, hvilket kan medføre nedsat signalstyrke.

Dette var nyttigt (1200) Læs mere

Hvad er forskellen mellem en router og et modem? Verificeret

Et modem letter forbindelsen til internettet via din udbyder. En router distribuerer dette signal til forskellige enheder i et netværk. De fleste moderne routere har et indbygget modem.

Dette var nyttigt (145) Læs mere