Brugsanvisninger til Printere

Nedenfor finder du alle mærker de Printere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min blækpatron er ny, men den udskrives ikke, hvorfor er det? Verificeret
Nye blækpatroner leveres altid med et klistermærke på skrivehovedet, hvilket forhindrer, at de tørrer ud inde i emballagen. Fjern dette mærkat for at sikre, at blæk kan komme ud af patronen.

Dette var nyttigt (270)
Jeg vil gerne udskrive noget på hele siden, men uanset hvad jeg gør, vil der altid være en hvid kant. Hvorfor det? Verificeret
De fleste printere er ikke i stand til at udskrive kantløst, fordi printeren har brug for et sted at holde papiret på. På grund af dette vil der altid være en hvid kant.

Dette var nyttigt (190)
Min blækpatron er tørret ud, hvad kan jeg gøre? Verificeret
Der er patroner med og uden printhoved. Kun patroner med printhoved kan afblokeres selv. Tag en vatpind og dypp den i lunkent vand. Gnid forsigtigt over skrivehovedet uden at gøre det for vådt. Gentag om nødvendigt.

Dette var nyttigt (116)
Hvad er forskellen mellem en inkjet og en laserprinter? Verificeret
Den største forskel mellem disse to printertyper er teknologien. En inkjetprinter placerer ekstremt små dråber blæk på papiret. Da blækket er flydende, kan skrivehovedet tørre ud over tid. Regelmæssig udskrivning er nødvendig for at forhindre dette. En laserprinter anvender toner (sort eller farvet pulver) på papiret. Pulveret kan ikke tørre ud, hvilket gør regelmæssig udskrivning unødvendig. Også i gennemsnit arbejder laserprintere hurtigere end inkjetprintere.

Dette var nyttigt (112)
Kan hver printer udskrive på fotopapir? Verificeret
Nej, dette er en speciel funktion, som nogle printere har. Dette til dels på grund af fotopapirets tykkelse.

Dette var nyttigt (78)
De udskrevne dokumenter er skæve, hvad kan jeg gøre? Verificeret
Der er flere ting, der kan forårsage dette. Papiret kan ilægges forkert. Det er muligt, at papiret ikke har de korrekte specifikationer, der passer til denne printer. Det kan være, at den valgte papirstørrelse ikke svarer til det aktuelle papir. Kontakt producenten, hvis intet af dette løser problemet.

Dette var nyttigt (53)
Hvad er papirtykkelse? Verificeret
Papirtykkelse er angivet efter vægt, for eksempel 80 gram papir. Dette er papirets vægt på en kvadratmeter. Tyngre papir er ticker og mere robust.

Dette var nyttigt (50)
Hvad står DPI for? Verificeret
DPI står for Dots Per Inch og angiver hvor skarpe trykkene vil være. Jo flere DPI, jo skarpere trykkvaliteten vil være.

Dette var nyttigt (47)
Hvilken papirtykkelse kan jeg bedst bruge i min printer? Verificeret
En normal forbrugerprinter bruger generelt 80 gram papirtykkelse. Andre standardvægte, der ofte bruges, er 120 gram og 160 gram.

Dette var nyttigt (40)
Hvad står SD for? Verificeret
SD står for Secure Digital. SD-kort er standardlagringsmediet til mange digitale kameraer.

Dette var nyttigt (33)