Brugsanvisninger til Biltema Mus

Nedenfor finder du alle de Biltema Mus, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den bedste overflade at bruge en mus på? Verificeret
En traditionel trackball-mus fungerer bedst på en polstret overflade, såsom en musemåtte. En optisk mus fungerer på næsten enhver flad overflade med undtagelse af gennemsigtige eller reflekterende overflader. Overflader med et trykt gentaget mønster kan forstyrre musens funktion.

Dette var nyttigt (107)
Hvad er en ergonomisk mus? Verificeret
Daglig brug af en regelmæssig mus over lange perioder kan resultere i smerter i arm og håndled. Dette kaldes også RSI (Repetitive Strain Injury). En ergonomisk mus er formet til at reducere disse problemer eller forhindre dem.

Dette var nyttigt (42)
Hvad er forskellen mellem en normal mus og en gamingmus? Verificeret
Hver gamingmus kan bruges som en almindelig mus. En spillemus har dog ofte ekstra knapper på bestemte steder for at gøre spillet lettere. Der er endda spilmus, der har knapper, der er beregnet til bedre at spille et specifikt spil.

Dette var nyttigt (39)
Hvilken størrelse mus er bedst til min hånd? Verificeret
Dette afhænger delvist af personlig præference og nødvendighed, men generelt skal en mus være omkring 60% af størrelsen på din hånd. Dette er det mest behagelige og mest ergononiske.

Dette var nyttigt (36)