Brugsanvisninger til Biltema Bærbar opladere

Nedenfor finder du alle de Biltema Bærbar opladere, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor lang tid tager det at oplade min bærbare oplader helt? Verificeret
Dette afhænger af modellen og kapaciteten, men generelt oplader en bærbar oplader hurtigere, når den er forbundet med en stikkontakt, end når den er forbundet med et apparat via en USB tilslutning.

Dette var nyttigt (393)
Er det normalt, at lyset blinker under opladning? Verificeret
Ja, med de fleste bærbare opladere blinker det lille lys under opladning. Ofte forbliver lyset konstant tændt, når opladningscyklussen er afsluttet.

Dette var nyttigt (166)
Er det normalt, at min bærbare oplader bliver varm, mens den oplades? Verificeret
Ja, det er det. Bærbare opladere kan blive varme, når de oplades, det er helt normalt.

Dette var nyttigt (79)
Hvordan sikrer jeg, at min bærbare oplader holder så længe som muligt? Verificeret
Når du bruger en bærbar oplader, er det bedst at bruge den, indtil den er helt opbrugt, og derefter oplade den helt. Mellemopladning nedsætter batteriets levetid.

Dette var nyttigt (52)
Hvor meget strøm skal min bærbare oplader have? Verificeret
Hvor meget strøm en bærbar oplader skal have, afhænger af hvilken enhed den skal oplade. Generelt kan det siges, at for at oplade en smartphone eller Mp3-afspiller har du brug for 2200-4000mAh, til tablets 5000-8000mAh og til bærbare computere 10400-12000mAh.

Dette var nyttigt (27)
Hvad betyder mAh? Verificeret
mAh står for milliampère / time og indikerer batteriets effekt. Et batteri på f.eks. 2000mAh leverer 2000 milliampère i timen og er i stand til at køre en radio, der bruger 250mA i timen i 8 timer. Et batteri med en højere mAh har længere kørselstid.

Dette var nyttigt (26)