Brugsanvisninger til Medion Bærbar computer

Nedenfor finder du alle de Medion Bærbar computer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Er det nødvendigt at tømme mit lithium-ion-batteri, inden det oplades igen? Verificeret
Nej, dette er ikke nødvendigt. Med ældre batterier var dette tilfældet. Lithium-ion-batterier kan oplades efter brug og tages af opladeren, når det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (108)
Jeg spildte væske på pegefeltet på min bærbare computer, hvad skal jeg gøre? Verificeret
Under alle omstændigheder skal du direkte slukke for den bærbare computer! Kun i tilfælde af små mængder vand er det muligt, at pegefeltet efter tørring fungerer uændret.

Dette var nyttigt (97)
Kan jeg rengøre ventilationsudstødningen på min bærbare computer med en støvsuger? Verificeret
Nej, en almindelig støvsuger er for kraftig. Brug en fugtig klud til at rengøre udstødningen eller suge støvet væk med et håndsuger.

Dette var nyttigt (67)
Hvad står HDMI for? Verificeret
HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en forbindelse til at sende video og lyd i høj kvalitet fra en enhed til en anden.

Dette var nyttigt (41)
Hvad er den bedste måde at rense mit tastatur på Verificeret
Indsæt aldrig genstande mellem kanterne på tasterne, da dette primært skubber snavs ind og beskadiger tastaturet. Det er bedst at rengøre tastaturet med trykluft, mens du holder tastaturet på hovedet. Toppenes øverste del kan rengøres med en let fugtig klud.

Dette var nyttigt (40)
Hvor meget koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verificeret
En kilobyte består af 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Dette var nyttigt (32)
Fungerer Bluetooth gennem vægge og lofter? Verificeret
Et bluetooth-signal fungerer gennem vægge og loft, medmindre disse er lavet af metal. Afhængig af tykkelsen og væggens materiale kan signalet miste styrke.

Dette var nyttigt (32)
Hvad er den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri i en lang periode? Verificeret
Den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri på er ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Det er også en god ide at sikre dig, at batteriet er ca. 67% opladet, før det opbevares væk.

Dette var nyttigt (32)
Under hvilke forhold fungerer mit lithium-ion-batteri optimalt? Verificeret
Lithium-ion-batterier fungerer optimalt ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Ved meget koldt eller varmt vejr bemærker du muligvis, at batteriet tømmes hurtigere. Opladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller højere end 45 grader Celcius.

Dette var nyttigt (31)
Hvad kan jeg bedst bruge til at rense skærmen på min mobile enhed? Verificeret
Det er bedst at bruge en mikrofiberklud, muligvis sammen med et specialiseret rengøringsmiddel. Brug aldrig køkkenhåndklæder eller andre papirklude, de efterlader ridser!

Dette var nyttigt (31)