Brugsanvisning Campingaz Double Quickbed Luftmadras

Har du brug for en brugsanvisning til din Campingaz Double Quickbed Luftmadras? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.91 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Campingaz Double Quickbed Luftmadras ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Campingaz-produkt?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min luft seng tømmes langsomt over tid, men ser ikke ud til at lække. Hvorfor det? Verificeret
Forskelle i temperatur er en almindelig årsag til, at et luftleje bliver blødere. Varm luft udvides og gamle luftkontrakter. Når en luft seng er fyldt med varm luft om dagen, og den køler ned om natten, vil luft sengen føles blødere. Andre årsager er en defekt ventil eller gammelt materiale, der er blevet porøst. I sidstnævnte tilfælde skal luftbedet udskiftes. Kontakt producenten i tilfælde af en defekt ventil.

Dette var nyttigt (83)
Indrykkene i form af luftsengen føles ubehagelige, mens de sover, hvad kan jeg gøre ved dette? Verificeret
Disse fordybninger i form af luftlejet er nødvendige for at forhindre, at det buler ud, når det pumpes op. Hvis disse føles for robuste, er luftbedet blevet oppustet for meget. Slip lidt luft ud for at gøre det blødere.

Dette var nyttigt (7)
Kan jeg puste en luftbed med munden? Verificeret
Det er ikke tilrådeligt at puste en luftbed med munden. Bortset fra at det tager lang tid og gør personen, der gør det svimmel, er en stor ulempe ved at blæse en luftbed med munden, at spyt blæses ud i luften ved siden af ​​luften. Dette kan påvirke luftbedet over tid.

Dette var nyttigt (2)
Kan jeg reparere en lækage i min luftseng med et cykeldækreparationssæt? Verificeret
Det er muligt at reparere en lækage i en luftbed med et cykeldækreparationssæt. Imidlertid kan PVC'en, der anvendes i luftbede, være forskellig fra den i cykeldæk, hvilket gør det muligt, at limen ikke klæber godt til luftbedet. Til en langvarig reparation er det bedst at få et reparationssæt specielt lavet til luftbede.

Dette var nyttigt (2)
Luftesengen føles kold, hvad kan jeg gøre? Verificeret
En luftseng isoleres ikke godt, fordi den er fyldt med luft. Kulden fra gulvet går i luften i luftbedet og får det til at føles koldt. For at forhindre dette kan du bruge en isoleret måtte under luftsengen eller et isoleret dækark oven på luftsengen.

Dette var nyttigt (0)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Campingaz.