Brugsanvisning Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab

Har du brug for en brugsanvisning til din Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 16 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 16.71 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Brandt. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Brandt
Model DD38AWDKA
Kategori Køle-fryseskabe
Filtype PDF
Filstørrelse 16.71 MB

Alle brugsanvisninger til Brandt Køle-fryseskabe
Flere brugsanvisninger til Køle-fryseskabe

Ofte stillede spørgsmål om Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvis jeg vil have min køleskab med fryser, skal jeg vælge en højere eller lavere indstilling? Verificeret

For de fleste køle-fryseskabe betyder en højere indstilling, at maskinen køler hårdere. Med en lavere indstilling køler maskinen mindre hårdt, og temperaturen i køle-fryseren bliver højere.

Dette var nyttigt (7173) Læs mere

Kan jeg ændre døråbningen til min køleskab med fryser? Verificeret

Ja, næsten alle stående køle-fryseskabe giver mulighed for at placere døren på den anden side. Sådan gør du, kan du generelt finde i manualen.

Dette var nyttigt (3953) Læs mere

Hvad er den bedste temperaturindstilling for et køleskab? Verificeret

Fra et helbredsperspektiv er temperaturer mellem 3 ℃ og 4 ℃ de bedste. Ved disse temperaturer er væksten af ​​bakterier og skimmel begrænset.

Dette var nyttigt (3152) Læs mere

Drænhullet i min køle-fryseskab er snavset / tilstoppet, hvordan rengør jeg det? Verificeret

Der er specielle rengøringsanordninger til dette, men det er også muligt at fjerne tilstopning eller snavs med en vatpind. For at holde afløbshullet rent og forhindre lugt anbefales det at lægge en dråbe klorblegemiddel i afløbet 4 gange om året.

Dette var nyttigt (2893) Læs mere

Hvor ofte skal jeg optø min fryser? Verificeret

For optimal brug af fryseren er det bedst at optø den en gang hver 3-6 måned. Is på indersiden af ​​fryseren reducerer den ledige plads og øger energiforbruget. Optøningsprocessen kan accelereres ved at placere varmt vand i skuffen eller placere skåle varmt vand i fryseren.

Dette var nyttigt (2373) Læs mere

Min køle-fryseskab laver en boblende lyd, er dette normalt? Verificeret

Moderne køle-fryseskabe er udrustet med et miljøvenligt kølemiddel. I køleprocessen omdannes denne substans til gas, som kan forårsage en boblende og/eller hvislende lyd. Dette er helt normalt.

Dette var nyttigt (2137) Læs mere

Jeg købte en ny køle-fryseskab. Kan jeg tænde den med det samme? Verificeret

Nej, køle-fryseskabet skal stå lodret i mindst 4 timer, før det kan tændes. Dette skyldes, at kølervæsken skal bundfældes.

Dette var nyttigt (1404) Læs mere

Er det normalt, at der dannes vand eller isdråber på bagvæggen i min køle-fryseskab? Verificeret

Ja, dette er et helt normalt fænomen. Fugtigheden, der kommer ind i køle-fryseskabet med varm luft eller produkter, lægger sig på den koldeste del, dvs. bagvæggen. Fordi bagvæggen kan nå temperaturer under frysepunktet, vil dråberne fryse fra tid til anden. Når køle- / fryseskabet er inaktiv, smelter dråberne og strømmer til afløbet af køleskabet.

Dette var nyttigt (1098) Læs mere

Døren til min køle-fryseskab lukker ikke ordentligt, hvorfor er det? Verificeret

De to mest almindelige årsager er, at køle-fryseskabet ikke er vandret, og at dørpakningen er beskadiget eller der er madrester på den. Sørg for, at køle-fryseskabet er vandret, og kontroller dørpakningen. Udskift forseglingen, hvis det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (959) Læs mere

Hvor meget plads skal jeg have mellem min køle-fryseskab og væggen? Verificeret

For at sikre god ventilation er det bedst at lade mindst 5 cm ledig plads være på begge sider og på bagsiden af ​​køleskabet.

Dette var nyttigt (900) Læs mere

Hvad betyder stjernerne på fryseren? Verificeret

Stjernerne angiver frysekapaciteten. 1 stjerne angiver en frysekapacitet ned til -6 ° C. Dette gør fryseren velegnet til fremstilling af isterninger eller opbevaring af tidligere frosne varer i op til to uger. Frisk mad kan ikke fryses. 2 stjerner angiver en frysekapacitet ned til -12 ° C. Dette gør fryseren velegnet til opbevaring af tidligere frosne varer i op til to måneder. Frisk mad kan ikke fryses. 3 stjerner angiver en frysekapacitet ned til -18 ° C. Dette gør fryseren egnet

Dette var nyttigt (682) Læs mere

Hvor lang tid tager det, før mit køleskab når den indstillede temperatur, når jeg tænder det? Verificeret

Dette afhænger af køleskabets størrelse, alder og model. Det kan tage flere timer til 24 timer for køleskabet at nå den indstillede temperatur. Processen kan accelereres ved at placere ikke-letfordærvelige varer i køleskabet. Temperaturen i køleskabet kan ikke måles korrekt ved at føle luften inde. Den bedste måde at fortælle om køleskabet har nået den indstillede temperatur er at placere et glas vand i køleskabet med et termometer i.

Dette var nyttigt (594) Læs mere

Der er kondens i mit køleskab, hvorfor er det? Verificeret

Der kan være flere årsager. Dørpakningen kan være defekt og lade udeluft komme ind i køleskabet. Det er også muligt, at køleskabet ikke er vandret, hvilket forhindrer døren i at lukke korrekt. En anden årsag er en stor forskel mellem temperaturen inde i køleskabet og udvendigt, mens døren ofte åbnes.

Dette var nyttigt (494) Læs mere

Der er skimmelsvamp på gummipakningerne på min køle-fryseskab. Hvad skal jeg gøre? Verificeret

Gummipakningerne er faktisk ikke inde i køleskabet og er derfor varmere. Dette gør det muligt for bakterier at vokse og forme sig. Rengør gummierne regelmæssigt for at forhindre dette.

Dette var nyttigt (446) Læs mere

Hvad er R-410A? Verificeret

R-410A er et kølemiddel, der bruges i apparater, der køler op til 0 ° C, såsom køleskabe og klimaanlæg. Det er udskiftning af ældre kølemidler og skader ikke ozonlaget.

Dette var nyttigt (444) Læs mere

Kan jeg sætte varm mad eller varme drikke i mit køle-fryseskab? Verificeret

Helst ikke. Temperaturen i køle-fryseskabet stiger, hvilket negativt påvirker de andre fødevarer, der opbevares i køle-fryseskabet.

Dette var nyttigt (444) Læs mere
Brugsanvisning Brandt DD38AWDKA Køle-fryseskab

Relaterede produkter

Relaterede kategorier