Brugsanvisning Bosch PMD 10 Vægdetektor

Har du brug for en brugsanvisning til din Bosch PMD 10 Vægdetektor? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 6.24 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bosch PMD 10 Vægdetektor ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Bosch-produkt?
Ja Ingen
35%
65%
46 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Jürgen Vogel 22-11-2019
Har ejet enheden i 4 år nu og har brugt den 2 til 3 gange i året. Under mit måleforsøg i dag reagerede enheden ikke længere! (Selvfølgelig var batteriet opladet) !!! Hvad kan jeg ellers gøre for at få enheden tilbage? bliver funktionel..?

svar | Dette var nyttigt (4)(Translated by Google)
Der Heimwerker 28-08-2021
Jeg købte denne enhed, fordi jeg ville væk fra min gamle billige enhed. I omkring 15 missioner indtil videre, har det ikke vist mig et fornuftigt resultat én gang. Hver gang den billige enhed blev taget ud og sikkert boret. Måske er Bosch-delen alt for følsom. For mig et klart dårligt køb. Ikke anbefalelsesværdig.

svar | Dette var nyttigt (2)(Translated by Google)
Serge raimbault 20-10-2019
Efter at have serveret én gang i 5 minutter virker den slet ikke længere, den registrerer alt, når der absolut intet er at opdage. Der er derfor ingen pålidelighed på dette produkt, som i sidste ende kan vise sig at være ekstremt farligt. Meget stærkt skuffet

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Bosch PMD 10 Vægdetektor