Brugsanvisninger til Medela Brystpumper

Nedenfor finder du alle de Medela Brystpumper, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Er det muligt at bruge en brugt brystpumpe? Verificeret
Hvis det er muligt at desinficere de dele, som mælken bevæger sig igennem, f.eks. Ved at koge dem, er det sikkert at bruge en anden hånd brystpumpe. Under alle omstændigheder er det ikke hygiejnisk og ikke tilrådeligt.

Dette var nyttigt (29)
Hvor længe kan jeg opbevare modermælk? Verificeret
Dette afhænger af, hvor du gemmer det. Ved stuetemperatur varer det 5-10 timer. I køleskabet kan mælken holdes frisk i op til 5 dage eller op til 3 måneder i fryseren. I en dybfryser vil modermælken forblive frisk i 3-6 måneder. Efter opvarmning af mælken kan den bruges i op til 1 time. Hvis mælken lugter surt, er det sandsynligvis bedst ikke at bruge den.

Dette var nyttigt (2)
Hvad er forskellen mellem en brystpumpe med et åbent og lukket system? Verificeret
Med brystpumper med et lukket system kommer mælken ikke i kontakt med mekanismen og strømmer direkte ind i reservoiret. Med et åbent system strømmer mælken gennem brystpumpen og derefter ind i reservoiret. Derfor er et lukket system mere hygiejnisk og kræver mindre rengøring.

Dette var nyttigt (1)