Brugsanvisninger til Nedis Babyalarmer

Nedenfor finder du alle de Nedis Babyalarmer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er rækkevidden på min babyalarm mindre end angivet i brochuren/manualen? Verificeret

Mærker har tendens til at angive en rækkevidde, der er baseret på anvendelse uden forhindringer, så som mure eller en afstand der dækker flere etager. Hvis rækkevidden er utilstrækkelig, placer da babyalarmen på et sted for der er så få forstyrrelser, som muligt.

Dette var nyttigt (659) Læs mere

Når jeg lytter til min baby, kan jeg tydeligt høre vejrtrækning, men babymonitoren lader mig ikke høre dette. Hvorfor det? Verificeret

Dette skyldes følsomheden af ​​babymonitoren. Juster indstillingerne, så de er mere følsomme, og tag mere støjsvage lyde op.

Dette var nyttigt (337) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Nedis BAMO110AUWT Babyalarm
luisa croattino 24-04-2024
Lydstyrkesignalet på babyalarmen bliver ved med at ringe, og jeg kan ikke bruge enheden Hvad kan jeg gøre?


(Oversat af Google)
Nedis BAMO110AUWT Babyalarm
Brugsanvisning Nedis BAMO111AUWT Babyalarm
Dagmar 26-08-2022
Hej! Selvom min BAMO111AUWT babyalarm tilsluttes det akustiske signal, transmitterer den ikke andre lyde (ikke engang høje gråd) og viser kun de røde lys. Følsomhed og volumen på de respektive dele er allerede blevet maksimeret..hvordan kan jeg løse problemet?


(Oversat af Google)
Nedis BAMO111AUWT Babyalarm
Brugsanvisning Nedis BAMO111AUWT Babyalarm
Justyna 02-06-2022
Min barnepige ønsker ikke at parre, jeg trykker på parringsknappen på samme tid, og modtagerne vil ikke oprette forbindelse til hinanden, hvorfor?


(Oversat af Google)
Nedis BAMO111AUWT Babyalarm