Brugsanvisninger til Angelcare Babyalarmer

Nedenfor finder du alle de Angelcare Babyalarmer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er rækkevidden på min babyalarm mindre end angivet i brochuren/manualen? Verificeret

Mærker har tendens til at angive en rækkevidde, der er baseret på anvendelse uden forhindringer, så som mure eller en afstand der dækker flere etager. Hvis rækkevidden er utilstrækkelig, placer da babyalarmen på et sted for der er så få forstyrrelser, som muligt.

Dette var nyttigt (659) Læs mere

Når jeg lytter til min baby, kan jeg tydeligt høre vejrtrækning, men babymonitoren lader mig ikke høre dette. Hvorfor det? Verificeret

Dette skyldes følsomheden af ​​babymonitoren. Juster indstillingerne, så de er mere følsomme, og tag mere støjsvage lyde op.

Dette var nyttigt (337) Læs mere