Brugsanvisning Biltema SHS 180A Planslibere

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema SHS 180A Planslibere? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.72 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema SHS 180A Planslibere ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Biltema-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

På hvilke typer af materialer kan man bruge en excentersliber? Verificeret
Excenterslibere bruges som regel på træ, træmateriale og malede overflader. Disse maskiner er mindre velegnede til metal- og stenoverflader.

Dette var nyttigt (29)
Skal jeg bære en støvmaske, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret
Ja. Støv frigives under slibning, som kan forårsage åndedrætsskader. Nogle overflader kan også frigive kemikalier som maling eller lak under slibning. Disse er også en god grund til at bære en støvmaske.

Dette var nyttigt (0)
Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret
Ja du burde. Selvom mængden af ​​støj, der produceres af en slibemaskine, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (0)
Har jeg brug for øjenbeskyttelse, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret
Ja. Små partikler kan flyve op under slibning. Når disse rammer et øje, kan de forårsage permanent øjenskade. Derfor er det altid nødvendigt at bære øjenbeskyttelse.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Biltema.