Brugsanvisning Biltema S 2501 Kompostkværn

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema S 2501 Kompostkværn? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.17 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema S 2501 Kompostkværn ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Biltema-produkt?
Ja Ingen
38%
62%
8 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en haven shredder? Verificeret
Ja du burde. Skønt mængden af ​​støj, der produceres af en shredder i haven, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (169)

Deltag i samtalen om dette produkt

Anders Lenander 21-09-2022
Jeg er meget tilfreds med funktionen, men ikke kvaliteten af ​​plastikken i opsamleren. Jeg har haft maskinen stående udenfor og den var åbenbart forkert. Efter et par år er plastikken blevet skør, og samlere revner og går i stykker. Det er desværre ikke muligt at købe en ny samler hos Biltema. Meget dårligt! Skal derfor købe en helt ny mølle, selvom den ellers fungerer perfekt.

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Biltema S 2501 Kompostkværn