Brugsanvisning Biltema RH 18V Slagboremaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema RH 18V Slagboremaskine? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 3 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.46 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema RH 18V Slagboremaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Biltema RH 18V Slagboremaskine?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Biltema RH 18V Slagboremaskine. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Biltema RH 18V Slagboremaskine. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Biltema. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Biltema RH 18V Slagboremaskine på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Biltema
Model RH 18V
Kategori Slagboremaskiner
Filtype PDF
Filstørrelse 4.46 MB

Alle brugsanvisninger til Biltema Slagboremaskiner
Flere brugsanvisninger til Slagboremaskiner

Ofte stillede spørgsmål om Biltema RH 18V Slagboremaskine

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem en slagboremaskine og en borehammer? Verificeret

Slagboremaskiner kan bruges til boring af huller i mursten og mørtelvægge. Til boring af huller i betonvægge skal du bruge en borehammer.

Dette var nyttigt (109) Læs mere

Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en boremaskine? Verificeret

Ja du burde. Selvom støjmængden fra en boremaskine kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (22) Læs mere

Kan jeg opbevare elværktøj i et skur eller garage? Verificeret

Generelt kan du opbevare elværktøj i et skur eller garage, selvom det nogle gange fryser der. Det er dog bedre for elværktøjets levetid at opbevare det på et tørt sted uden større temperaturudsving. I et skur eller garage kan temperaturforskelle medføre, at der dannes kondens, som kan give rust. Derudover holder værktøj, der kører på batterier, kortere og oplader ikke så godt ved meget lave temperaturer. For at være sikker på, hvordan dit elværktøj skal opbevares, skal du altid læse brugervejledningen grundigt.

Dette var nyttigt (4) Læs mere
Brugsanvisning Biltema RH 18V Slagboremaskine

Relaterede produkter

Relaterede kategorier