Brugsanvisninger til Bilradioer

Nedenfor finder du alle mærker de Bilradioer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er DAB +? Verificeret

DAB + er efterfølgeren til FM-signalet og står for Digital Audio Broadcasting. Det er et digitalt signal, der giver mulighed for flere kanaler inden for samme båndbredde og giver mulighed for lettere skift mellem kanaler.

Dette var nyttigt (502) Læs mere

Der sidder en cd fast i min bilradio, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Nogle bilradioer har en funktion til at skubbe CD'er, der sidder fast. Sluk for bilen, og tryk på tænd / sluk-knappen og skub ud samtidigt i 10 sekunder. Hvis dette ikke virker, skal du starte bilen og prøve igen.

Dette var nyttigt (280) Læs mere

Hvad er forskellen mellem FM og AM? Verificeret

FM og AM er begge former for modulering, der bruges til at transmittere et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den ældste form for modulering. Den største forskel er, at FM-signalet er meget stærkere end AM-signalet.

Dette var nyttigt (276) Læs mere

Hvilken størrelse bilradio passer til min bil? Verificeret

Der er to standard bilradiostørrelser, 1-DIN og 2-DIN. 1-DIN er den slanke standardversin, og 2-DIN er dobbelt så høj. 2-DIN bilradioer har ofte plads til en skærm til at vise navigationsoplysninger eller afspille film.

Dette var nyttigt (238) Læs mere