Brugsanvisning Beurer BC 28 Blodtryksmåler

Har du brug for en brugsanvisning til din Beurer BC 28 Blodtryksmåler? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 4 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 6.68 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Beurer BC 28 Blodtryksmåler ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Beurer BC 28 Blodtryksmåler?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Beurer BC 28 Blodtryksmåler. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Beurer BC 28 Blodtryksmåler. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Beurer. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Beurer BC 28 Blodtryksmåler på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Beurer
Model BC 28
Kategori Blodtryksmålere
Filtype PDF
Filstørrelse 6.68 MB

Alle brugsanvisninger til Beurer Blodtryksmålere
Flere brugsanvisninger til Blodtryksmålere

Ofte stillede spørgsmål om Beurer BC 28 Blodtryksmåler

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg har netop målt mit blodtryk med en blodtryksmåler, men hvad anses for at være et 'normalt' blodtryk? Verificeret

Generelt anses et systolisk tryk på 120 og et diastolisk tryk på 80 for at være normalt og sundt. Personer på 60 år og derover kan have et lidt højere blodtryk.

Dette var nyttigt (1228) Læs mere

Hvad er systolisk og diastolisk blodtryk? Verificeret

Ved måling af blodtryk vises to værdier, systolisk og diastolisk tryk. Systolisk tryk er trykket på venerne, når hjertet trækker sig sammen, og diastolisk tryk er trykket på venerne, så slapper hjertet af.

Dette var nyttigt (478) Læs mere
Brugsanvisning Beurer BC 28 Blodtryksmåler