Brugsanvisning Auriol IAN 114324 Vejrstation

Har du brug for en brugsanvisning til din Auriol IAN 114324 Vejrstation? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 6 ofte stillede spørgsmål, 3 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

IAN 114324
RADIO-CONTROLLED WEATHER STATION
RADIOSTYRD
VÄDERSTATION
Bruksanvisning och säkerhetsanvisningar
RADIOSTYRET
VEJRSTATION
Brugs- og sikkerhedsanvisninger
RADIO-CONTROLLED
WEATHER STATION
Operation and Safety Notes
IAN 114324
RADIOWEERSTATION
Bedienings- en veiligheidsinstructies
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.25 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Auriol IAN 114324 Vejrstation ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Auriol IAN 114324 Vejrstation?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Auriol IAN 114324 Vejrstation. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Zelenka Árpád 14-12-2021
Hej, mit spørgsmål ville være som følger.IAN 114324 Meteorological Station viser ikke sin visning som før. Hvad kan der være galt, og hvem kunne gøre det? På forhånd tak for svaret.

svar | Dette var nyttigt (1) (Oversat af Google)
Zelenka Árpád 14-12-2021
Hej, mit spørgsmål ville være som følger.IAN 114324 Meteorological Station viser ikke sin visning som før. Hvad kan der være galt, og hvem kunne gøre det? På forhånd tak for svaret.

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)
Zdzisław Bogielczyk 11-06-2024
Fortæl mig venligst hvad jeg skal gøre, stationen "holder" ikke senderkanalen. Den vælger hele tiden selve kanalen og afspejler ikke temperaturen og luftfugtigheden udenfor. Giv mig venligst et tip. Med venlig hilsen.

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Auriol IAN 114324 Vejrstation. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Auriol. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Auriol IAN 114324 Vejrstation på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Auriol
Model IAN 114324
Kategori Vejrstationer
Filtype PDF
Filstørrelse 1.25 MB

Alle brugsanvisninger til Auriol Vejrstationer
Flere brugsanvisninger til Vejrstationer

Ofte stillede spørgsmål om Auriol IAN 114324 Vejrstation

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vejrstation forudsiger at det skulle regne, men dette skete ikke. Hvordan kan det være? Verificeret

Vejrudsigten som vejrstationen forudsiger, er baseret på luftryk. Generelt betyder lavtryk dårligt vejr og højtryk betyder godt vejr. Det er muligt at vejrmønsteret udvikler sig anderledes end hvad lufttrykket forudsiger.

Dette var nyttigt (1406) Læs mere

Hvad er modelnummeret på mit Auriol-produkt? Verificeret

Selvom nogle Auriol-produkter har et alternativt modelnummer, har de alle et IAN-nummer, som produktet kan identificeres med.

Dette var nyttigt (620) Læs mere

Hvad er den bedste placering for en vejrstation og dens sensorer? Verificeret

Vejrstationen i sig selv er placeret inde og skal holdes væk fra varmekilder som køkken, vinduer eller elektriske apparater. En separat udetemperaturføler skal placeres i skygge og mindst 1,25 m over jorden. En regnsensor skal placeres i et åbent område, hvor den altid kan samle regn. En vindsensor skal også placeres i et åbent område med eventuelle forhindringer, der påvirker vinden.

Dette var nyttigt (335) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (237) Læs mere

Min vejrstation har en regnmåler, kan den også måle mængden af ​​sne? Verificeret

Nogle regnmålere er udstyret med et varmeelement, der får sneen til at smelte og gør det muligt at måle det. Uden varmeelement tilstoppes regnmåleren, og der kan ikke foretages nogen måling.

Dette var nyttigt (236) Læs mere

Kan jeg efterlade et udskifteligt batteri i en enhed i lang tid? Verificeret

Udskiftelige batterier kan forblive i en enhed i lang tid, hvis enheden er i brug. Når en enhed opbevares i lang tid, anbefales det at fjerne batterierne for at forhindre oxidation.

Dette var nyttigt (236) Læs mere
Brugsanvisning Auriol IAN 114324 Vejrstation

Relaterede produkter

Relaterede kategorier