Brugsanvisninger til Projektorer

Nedenfor finder du alle mærker de Projektorer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg slukke projektoren umiddelbart efter brug? Verificeret

Efter brug af projektoren er lampen stadig meget varm. Det er bedst at lade projektoren være tændt efter brug, hvilket giver den interne blæser tid til at køle lampen. Dette forlænger lampens levetid.

Dette var nyttigt (178) Læs mere

Hvad er keystone-korrektion? Verificeret

En projektor kan ofte ikke placeres lige foran en skærm eller væg. Det projicerede billede kan blive forvrænget på grund af dette. Dette er keystone-effekten. Keystone-korrektion er en funktion, der løser denne forvrængning. Ikke alle projektorer tilbyder keystone-korrektion.

Dette var nyttigt (121) Læs mere

Hvad er kontrastforholdet? Verificeret

Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (68) Læs mere