Brugsanvisninger til Plasma TV

Nedenfor finder du alle mærker de Plasma TV, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg vil tilslutte en højttaler til mit plasma-tv med HDMI, hvilken port skal jeg bruge? Verificeret

Du skal bruge HDMI-ARC-porten, som er specielt lavet til tilslutning af lydudstyr.

Dette var nyttigt (144) Læs mere

Hvordan tilslutter jeg en universel fjernbetjening til mit fjernsyn? Verificeret

For at forbinde din universelle fjernbetjening skal du have modelnummeret og mærkenavnet på både fjernbetjeningen og fjernsynet. Der er en liste over koder for mærker og modelnumre i fjernbetjeningens manual.

Dette var nyttigt (103) Læs mere

Hvordan kan jeg forhindre indbrænding på mit plasma-tv? Verificeret

Indbrænding på et plasma-tv sker, når det samme billede vises på billedskærmen i længere tid. For at undgå indbrænding må det samme billede aldrig vises på billedskærmen i længere end 2 minutter.

Dette var nyttigt (53) Læs mere

Hvordan måler jeg mit Plasma TV i inches? Verificeret

Opmålingen i inches af skærmen på dit Plasma TV foretages ved at måle den diagonale afstand mellem for eksempel øvre venstre hjørne og nedre højre hjørne på skærmen (ikke kanten). Én inch er lig med 2,54 centimenter, så når du måler 99 centimeter, betyder dette at dit Plasma TV er 39 inches.

Dette var nyttigt (42) Læs mere

Betyder det noget, hvilken HDMI-port jeg forbinder min enhed? Verificeret

Generelt kan du slutte en enhed som en blu-ray-afspiller eller spilkonsol til enhver HDMI-port. Enheden kan derefter bruges ved at vælge den tilsvarende HDMI-kanal på dit tv.

Dette var nyttigt (38) Læs mere

Kan jeg selv reparere en død pixel? Verificeret

Der er forskel på en død pixel og en fast pixel. En fast pixel er stadig farvet og kan ordnes ved at anvende let pres nøjagtigt på pixlen, indtil den gendanner sig selv. En død pixel er altid sort eller hvid og kan ikke repareres af dig selv.

Dette var nyttigt (25) Læs mere

Hvad står HDMI for? Verificeret

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en forbindelse til at sende video og lyd i høj kvalitet fra en enhed til en anden.

Dette var nyttigt (19) Læs mere

Hvordan kan jeg rengøre mit plasma-tv korrekt? Verificeret

Sluk for fjernsynet og tør støv og snavs af skærmen med en mikrofiberklud. Brug ikke papir, da dette kan medføre ridser. Brug ikke for meget pres, ellers kan du beskadige pixels. Brug et specialvaskemiddel, eller lav et ved at blande 1 del eddike med 1 del vand. Fugt kluden med vaskemidlet, og rengør skærmen. Sørg for, at kluden ikke er for våd. Fjern pletter ved at dreje bevægelser. Tør skærmen med en anden mikrofiberklud for at forhindre striber.

Dette var nyttigt (14) Læs mere

Hvad er kontrastforholdet? Verificeret

Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (12) Læs mere

Fungerer min fjernbetjening også på andre tv-modeller af samme mærke? Verificeret

Ofte fungerer en fjernbetjening af et fjernsyn også på lignende modeller af samme mærke. Det er dog usædvanligt, at det fungerer på alle modeller af det mærke. Universelle fjernbetjeninger er mere velegnede til dette.

Dette var nyttigt (12) Læs mere

Hvad er den optimale synsafstand for mit fjernsyn? Verificeret

Dette afhænger delvist af personlig præference, men som en tommelfingerregel er den optimale synsafstand ca. 3x tv'ets diagonale skærmstørrelse. For et tv på 152 cm (60 tommer) ville den optimale synsafstand være 180 tommer eller ca. 4,5 meter.

Dette var nyttigt (9) Læs mere

Hvorfor er der bogstaver ved siden af ​​numrene på fjernbetjeningen? Verificeret

Visse tv-indstillinger kan kræve, at du indtaster bogstaver. Der er normalt tre bogstaver eller andre tegn på en knap. Når der kræves indtastning af bogstaver, kan du trykke på knappen en gang for det første bogstav, trykke to gange for det andet bogstav og trykke 3 gange for det tredje bogstav. På denne måde kan tekst skrives med et minimum antal knapper.

Dette var nyttigt (9) Læs mere