Brugsanvisninger til OLED TV

Nedenfor finder du alle mærker de OLED TV, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg vil tilslutte en højttaler til mit OLED-tv med HDMI, hvilken port skal jeg bruge? Verificeret
Du skal bruge HDMI-ARC-porten, som er specielt lavet til tilslutning af lydudstyr.

Dette var nyttigt (216)
Betyder det noget, hvilken HDMI-port jeg forbinder min enhed? Verificeret
Generelt kan du slutte en enhed som en blu-ray-afspiller eller spilkonsol til enhver HDMI-port. Enheden kan derefter bruges ved at vælge den tilsvarende HDMI-kanal på dit tv.

Dette var nyttigt (106)
Hvad er den optimale synsafstand for mit fjernsyn? Verificeret
Dette afhænger delvist af personlig præference, men som en tommelfingerregel er den optimale synsafstand ca. 3x tv'ets diagonale skærmstørrelse. For et tv på 152 cm (60 tommer) ville den optimale synsafstand være 180 tommer eller ca. 4,5 meter.

Dette var nyttigt (38)
Hvad er OLED? Verificeret
OLED står for Organic LED. Pixelerne på en OLED-skærm består af organiske materialer, der lyser, når en strøm køres igennem dem. I modsætning til LCD og LED behøver OLED ingen baggrundsbelysning, da hver pixel udsender sit eget lys.

Dette var nyttigt (28)
Hvorfor er der bogstaver ved siden af ​​numrene på fjernbetjeningen? Verificeret
Visse tv-indstillinger kan kræve, at du indtaster bogstaver. Der er normalt tre bogstaver eller andre tegn på en knap. Når der kræves indtastning af bogstaver, kan du trykke på knappen en gang for det første bogstav, trykke to gange for det andet bogstav og trykke 3 gange for det tredje bogstav. På denne måde kan tekst skrives med et minimum antal knapper.

Dette var nyttigt (27)
Hvad er kontrastforholdet? Verificeret
Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (23)
Hvad står HDMI for? Verificeret
HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en forbindelse til at sende video og lyd i høj kvalitet fra en enhed til en anden.

Dette var nyttigt (21)
Hvordan måler jeg mit OLED TV i inches? Verificeret
Opmålingen i inches af skærmen på dit OLED TV foretages ved at måle den diagonale afstand mellem for eksempel øvre venstre hjørne og nedre højre hjørne på skærmen (ikke kanten). Én inch er lig med 2,54 centimenter, så når du måler 99 centimeter, betyder dette at dit OLED TV er 39 inches.

Dette var nyttigt (20)
Fungerer min fjernbetjening også på andre tv-modeller af samme mærke? Verificeret
Ofte fungerer en fjernbetjening af et fjernsyn også på lignende modeller af samme mærke. Det er dog usædvanligt, at det fungerer på alle modeller af det mærke. Universelle fjernbetjeninger er mere velegnede til dette.

Dette var nyttigt (20)