Brugsanvisninger til Matsui Mp3 afspillere

Nedenfor finder du alle de Matsui Mp3 afspillere, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem Mp3, WAV, AIFF og FLAC? Verificeret
Forskellen er, at WAV, AIFF og FLAC er tabsfri filtyper, hvor Mp3 er en 'tabsfri' filtype. Dette betyder, at for at oprette en Mp3 anvendes en højere mængde kompression. Dette gør filerne mindre, men resulterer også i et tab af kvalitet.

Dette var nyttigt (24)
Når jeg slutter en hovedtelefon til min enhed, fungerer den ikke korrekt. Hvad kan jeg gøre? Verificeret
Det er muligt, at der er samlet snavs i åbningen, hvor hovedtelefonen er tilsluttet, hvilket forhindrer den i at komme i passende kontakt. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (22)
Hvad står Mp3 for? Verificeret
Mp3 er en forkortelse for MPEG3. Dette står for Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 er det mest anvendte filformat til lagring og afspilning af musik eller andre former for lyd.

Dette var nyttigt (14)
Hvor meget koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verificeret
En kilobyte består af 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Dette var nyttigt (10)