Brugsanvisninger til Forstærkere

Nedenfor finder du alle mærker de Forstærkere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem en forstærker og en forforstærker? Verificeret

En forstærker er ofte en integreret forstærker med forforstærker og effektforstærker i en enhed. En forforstærker regulerer lydstyrke og undertiden balance og tone og lader dig vælge, hvilken kilde der skal bruges (cd, bånd, pladespiller osv.). En forforstærker giver ofte en lille forstærkning, lige nok til effektforstærkeren. Dette er en aktiv forforstærker. Nogle gange forstærker en forforstærker ikke, hvilket gør den til en passiv forforstærker.

Dette var nyttigt (40) Læs mere