Brugsanvisninger til Fjernbetjeninger

Nedenfor finder du alle mærker de Fjernbetjeninger, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan tilslutter jeg en universel fjernbetjening til mit fjernsyn? Verificeret

For at forbinde din universelle fjernbetjening skal du have modelnummeret og mærkenavnet på både fjernbetjeningen og fjernsynet. Der er en liste over koder for mærker og modelnumre i fjernbetjeningens manual.

Dette var nyttigt (7345) Læs mere

Hvorfor er der bogstaver ved siden af ​​numrene på fjernbetjeningen? Verificeret

Visse tv-indstillinger kan kræve, at du indtaster bogstaver. Der er normalt tre bogstaver eller andre tegn på en knap. Når der kræves indtastning af bogstaver, kan du trykke på knappen en gang for det første bogstav, trykke to gange for det andet bogstav og trykke 3 gange for det tredje bogstav. På denne måde kan tekst skrives med et minimum antal knapper.

Dette var nyttigt (590) Læs mere

Fungerer min fjernbetjening også på andre tv-modeller af samme mærke? Verificeret

Ofte fungerer en fjernbetjening af et fjernsyn også på lignende modeller af samme mærke. Det er dog usædvanligt, at det fungerer på alle modeller af det mærke. Universelle fjernbetjeninger er mere velegnede til dette.

Dette var nyttigt (426) Læs mere

Hvad er det gennemsnitlige interval for en infrarød fjernbetjening? Verificeret

En gennemsnitlig infrarød fjernbetjening havde en rækkevidde på omkring 3 til 6 meter. Jo længere væk enheden er, jo sværere bliver det også at sigte.

Dette var nyttigt (364) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (265) Læs mere

Kan jeg efterlade et udskifteligt batteri i en enhed i lang tid? Verificeret

Udskiftelige batterier kan forblive i en enhed i lang tid, hvis enheden er i brug. Når en enhed opbevares i lang tid, anbefales det at fjerne batterierne for at forhindre oxidation.

Dette var nyttigt (212) Læs mere