Brugsanvisning AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 0 ofte stillede spørgsmål, 3 kommentarer og har 5 stemmer med en gennemsnitlig produktvurdering på 0/100. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Bruksanvisning/Brugsanvisning/Bruksanvisning/Käyttöohje
AQVIA sparkling water maker user manual
Exclusive
GB
SE
DK
NO
FI
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 6.18 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine?
Ja Ingen
0%
100%
5 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Kerstin Jacobsson 14-01-2021
Hej, jeg har haft en Aga eksklusiv i ca 2 år nu, desværre ser kulsyren nu ud til at forsvinde ind i tråden i stedet for ned i flasken. Hvad skal man gøre? Flasken er skruet korrekt i. Tak på forhånd! Kerstin

svar | Dette var nyttigt (20) (Oversat af Google)
Bert Zandstra 05-08-2023
Efter køb af AQVIA Exclusive og tilslutning af en Co2 cylinder kommer der ingen gas ud efter tryk på knappen. Den nyindkøbte cylinder er korrekt tilsluttet, og flasken er skruet ordentligt på. Hvad skal man gøre?

svar | Dette var nyttigt (6) Læs mere (Oversat af Google)
Saskia Park 16-08-2023
Jeg har samme problem. Jeg har kontaktet sælgeren, men endnu intet svar.

Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter AGA. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke AGA
Model Aqvia Exclusive
Kategori Sodavandsmaskiner
Filtype PDF
Filstørrelse 6.18 MB

Alle brugsanvisninger til AGA Sodavandsmaskiner
Flere brugsanvisninger til Sodavandsmaskiner

Brugsanvisning AGA Aqvia Exclusive Sodavandsmaskine

Relaterede produkter

Relaterede kategorier