Brugsanvisning AFX AFXCH0217 Kontorstol

Har du brug for en brugsanvisning til din AFX AFXCH0217 Kontorstol? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.29 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om AFX AFXCH0217 Kontorstol ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette AFX-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den ideelle højde på en kontorstol i forhold til et skrivebord? Verificeret
For at opnå en optimal siddeposition skal stolen være i en højde, hvor dine fødder er placeret fladt på gulvet, og dine øvre og nedre ben er i en 90 graders vinkel. Mens du er i denne position, skal du berøre dit kraveben og lade din bøjede arm hænge ned langs din krop. Højden på din albue er den ideelle højde på dit skrivebord.

Dette var nyttigt (237)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning AFX AFXCH0217 Kontorstol