Brugsanvisning Abus TVAC10010 LCD-skærm

Har du brug for en brugsanvisning til din Abus TVAC10010 LCD-skærm? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.42 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Abus TVAC10010 LCD-skærm ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Abus-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg selv reparere en død pixel? Verificeret
Der er forskel på en død pixel og en fast pixel. En fast pixel er stadig farvet og kan ordnes ved at anvende let pres nøjagtigt på pixlen, indtil den gendanner sig selv. En død pixel er altid sort eller hvid og kan ikke repareres af dig selv.

Dette var nyttigt (21)
Hvad står HDMI for? Verificeret
HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI er en forbindelse til at sende video og lyd i høj kvalitet fra en enhed til en anden.

Dette var nyttigt (16)
Hvordan måler jeg min LCD monitor i inches? Verificeret
Opmålingen i inches af skærmen på din LCD monitor foretages ved at måle den diagonale afstand mellem for eksempel øvre venstre hjørne og nedre højre hjørne på skærmen (ikke kanten). Én inch er lig med 2,54 centimenter, så når du måler 99 centimeter, betyder dette at dit LCD monitor er 39 inches.

Dette var nyttigt (13)
Hvad er forskellen mellem LCD og LED? Verificeret
Begge teknikker bruger en LCD-skærm, der ikke udsender noget lys i sig selv. Forskellen ligger i belysningen bag skærmen. På LCD-skærme gøres dette af CCFL (koldkatode-lysstofrør), og LED bruger LED-lys.

Dette var nyttigt (11)
Hvad er kontrastforholdet? Verificeret
Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (8)
Hvordan kan jeg rengøre min LCD-skærm korrekt? Verificeret
Sluk for fjernsynet og tør støv og snavs af skærmen med en mikrofiberklud. Brug ikke papir, da dette kan medføre ridser. Brug ikke for meget pres, ellers kan du beskadige pixels. Brug et specialvaskemiddel, eller lav et ved at blande 1 del eddike med 1 del vand. Fugt kluden med vaskemidlet, og rengør skærmen. Sørg for, at kluden ikke er for våd. Fjern pletter ved at dreje bevægelser. Tør skærmen med en anden mikrofiberklud for at forhindre striber.

Dette var nyttigt (8)
Hvad står LCD for? Verificeret
LCD står for Liquid Crystal Display og er en teknologi, der gør det muligt for flydende krystaller at polarisere lys for at generere farver.

Dette var nyttigt (5)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Abus.
Brugsanvisning Abus TVAC10010 LCD-skærm