Brugsanvisning SafeHome 278060 WLAN forstærker

Har du brug for en brugsanvisning til din SafeHome 278060 WLAN forstærker? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.09 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om SafeHome 278060 WLAN forstærker ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette SafeHome-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem en rækkevidde og et adgangspunkt? Verificeret
Den største forskel er, at et adgangspunkt generelt er forbundet til et modem eller en router med et kabel. En rækkevidde forstærker et eksisterende trådløst signal.

Dette var nyttigt (146)
Kan jeg forbinde en rækkevidde til signalet fra en anden rækkevidde? Verificeret
Ja, dette er muligt med de fleste modeller. Bemærk, at kvaliteten af ​​det gentagne signal muligvis er mindre, end når det er sluttet direkte til en router.

Dette var nyttigt (74)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af SafeHome.
Brugsanvisning SafeHome 278060 WLAN forstærker