Brugsanvisning Metabo HE 23-650 Control Varmluftpistol

Har du brug for en brugsanvisning til din Metabo HE 23-650 Control Varmluftpistol? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.47 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Metabo HE 23-650 Control Varmluftpistol ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Metabo-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er tegnene på en varmepistolfejl? Verificeret
Tegn på en varmepistolfejl omfatter mangel på varme, et fald i varmeeffekten, en usædvanlig lugt eller gnister fra varmepistolen. Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn, skal du tage stikket ud af varmepistolen og stoppe med at bruge den.

Dette var nyttigt (2)
Hvordan kan jeg forhindre skader på den overflade, jeg bruger varmepistolen på? Verificeret
For at undgå skader på overfladen er det vigtigt at holde varmepistolen i bevægelse og holde den i den rigtige afstand fra overfladen. Det er også tilrådeligt at bruge en lavere temperaturindstilling, når du arbejder med sarte materialer, og at bruge et varmebestandigt skjold.

Dette var nyttigt (2)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Metabo HE 23-650 Control Varmluftpistol