Brugsanvisning Mesko MS 7429 Varmepude

Har du brug for en brugsanvisning til din Mesko MS 7429 Varmepude? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 3.43 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Mesko MS 7429 Varmepude ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Mesko-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor varm skal min varmepude blive? Verificeret
Temperaturen på din varmepude kan variere afhængigt af model og mærke, men de fleste varmepuder har justerbare temperaturindstillinger. Det anbefalede temperaturområde for en varmepude er mellem 35°C til 45°C (95°F til 113°F). Undgå at bruge en varmepude på højeste indstilling i længere tid, da det kan forårsage forbrændinger.

Dette var nyttigt (1)
Hvor længe kan jeg bruge min varmepude i én session? Verificeret
Den anbefalede brugstid for en varmepude vil afhænge af mærket og modellen, men de fleste varmepuder er designet til at blive brugt til 20 til 30 minutters sessioner ad gangen, med pauser imellem. Undgå at bruge en varmepude i længere tid, da det kan forårsage hudirritation eller forbrændinger.

Dette var nyttigt (0)
Kan jeg bruge min varmepude, mens jeg sover? Verificeret
Det anbefales generelt ikke at bruge varmepude, mens du sover, da det kan udgøre en brandrisiko. Derudover kan du ved et uheld rulle ind på varmepuden og forårsage forbrændinger. Hvis du har brug for varmeterapi, mens du sover, kan du overveje at bruge en lav-watt varmepude, der er specielt designet til brug om natten, eller en sengevarmer.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Gerard Abrahams 25-11-2021
Vi har haft dette produkt i over 1 dag. Er det rigtigt, at kun den ene side af puden bliver rigtig varm?

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Mesko MS 7429 Varmepude