Brugsanvisning Medisana FW 100 Fodvarmer

Har du brug for en brugsanvisning til din Medisana FW 100 Fodvarmer? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.62 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Medisana FW 100 Fodvarmer ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Medisana FW 100 Fodvarmer?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Mere om denne manual

Vi forstår, at det er rart at have en papirmanual til din Medisana FW 100 Fodvarmer. Du kan altid downloade manualen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original manual, anbefaler vi, at du kontakter Medisana. De kan muligvis levere en original manual. Leder du efter manualen til din Medisana FW 100 Fodvarmer på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Medisana
Model FW 100
Kategori Fodvarmere
Filtype PDF
Filstørrelse 2.62 MB

Alle manualer til Medisana Fodvarmere
Flere manualer til Fodvarmere

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Medisana FW 100 Fodvarmer. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse manualen omhyggeligt. Anmodning om en manual kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Breda Denise 12-10-2021
Jeg modtog FW 100 fod varmeren i dag, men den varmer meget lidt, og det tager over 15 minutter at køle ned, det virker ikke normalt for mig, jeg er nødt til at returnere det

svar | Dette var nyttigt (0)(Oversat af Google)
Brugsanvisning Medisana FW 100 Fodvarmer