Brugsanvisning Loewe BluTech Vision Blu-ray afspiller

Har du brug for en brugsanvisning til din Loewe BluTech Vision Blu-ray afspiller? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 6.76 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Loewe BluTech Vision Blu-ray afspiller ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Loewe-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan en blu-ray-afspiller også afspille DVD'er? Verificeret
Ja, næsten alle blu-ray-afspillere er i stand til at afspille DVD'er.

Dette var nyttigt (77)
Betyder det noget, hvilken HDMI-port jeg tilslutter min blu-ray-afspiller? Verificeret
Generelt kan du slutte en blu-ray-afspiller til enhver HDMI-port. Enheden kan derefter bruges ved at vælge den tilsvarende HDMI-kanal på dit tv.

Dette var nyttigt (39)
Kan jeg selv reparere ridser på en Blu-ray? Verificeret
Ridser forhindrer de laser i at læse disken korrekt. Når ridserne kun er overfladiske, er det muligt at reparere dem selv ved at polere disken med en let slibende forbindelse. Ideelt set bruger du en professionel slibende forbindelse, men det er også muligt at bruge almindelig tandpasta. Efter polering af skiven skal den vaskes og lade den tørre. Der er specialiserede virksomheder, der kan gøre dette.

Dette var nyttigt (9)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Loewe BluTech Vision Blu-ray afspiller