Brugsanvisninger til Kødhakkere

Nedenfor finder du alle mærker de Kødhakkere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor lille skal jeg skære kødet, før jeg kan sætte det i kødkværnen? Verificeret
Dette afhænger af kødkværnen, men generelt skal kødet skæres i strimler på 10 cm lange og 2 cm tykke.

Dette var nyttigt (20)
Kan en kødkværn også bruges til andre ting end kød? Verificeret
Dette afhænger af mærke og model, men nogle kødkværne kan også bruges til kogte grøntsager, mashing af tomater eller til dej.

Dette var nyttigt (19)
Kan jeg sætte frossent kød i kødkværnen? Verificeret
Nej, kødet skal afrimes helt, før det kan føres i kødkværnen.

Dette var nyttigt (10)