Brugsanvisninger til BasicXL Wake-up light

Nedenfor finder du alle de BasicXL Wake-up light, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan hvert vækkelys også bruges til at falde i søvn? Verificeret
Selvom navnet antyder andet, har mange vækkelys også en indstilling til at falde i søvn. Enklere modeller mangler muligvis denne funktion, så tjek altid inden køb.

Dette var nyttigt (31)
Hvad er forskellen mellem et vækkelys og en dagslyslampe? Verificeret
Vågnende lys er generelt beregnet til at simulere en naturlig overgang fra mørk til lys og omvendt. Dette giver dig mulighed for gradvist at vågne op eller falde i søvn. Dagslyslamper er beregnet til at kompensere for mangel på dagslys hos mennesker, der oplever problemer på grund af det.

Dette var nyttigt (18)