Brugsanvisninger til Højtryksrensere

Nedenfor finder du alle mærker de Højtryksrensere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg bruge min højtryksrenser til at vaske min bil med? Verificeret

Ja, det kan du. Hold højtryksrenseren mindst 20 centimeter fra bilen og overskrid ikke et tryk på 110 Bar.

Dette var nyttigt (818) Læs mere

Hvad står PSI for? Verificeret

PSI står for Pound per Square Inch, hvilket indikerer et trykmængde. Jo mere PSI en højtryksrenser kan levere, jo mere kraftfuld kan den rengøre.

Dette var nyttigt (194) Læs mere

Hvordan opbevarer jeg en højtryksrenser om vinteren? Verificeret

En højtryksrenser er et produkt med dele, hvorigennem vand løber igennem. Tøm den altid helt inden opbevaring for at forhindre frostskader. For at sikre, at der ikke opstår frostskader, er det bedst at opbevare en højtryksrenser et frostfrit sted.

Dette var nyttigt (193) Læs mere