Brugsanvisning Goobay 59038 Koblingsur

Har du brug for en brugsanvisning til din Goobay 59038 Koblingsur? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.96 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Goobay 59038 Koblingsur ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Goobay-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min tidsafbryder afgiver en blød raslende lyd, er det normalt? Verificeret
Mekaniske tidskontakter har en intern mekanisme, der kan producere en blød raslende støj. Disse tidsafbrydere kan også give et tydeligt klik, når de tændes og slukkes.

Dette var nyttigt (421)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Goobay 59038 Koblingsur