Brugsanvisning - Gembird MUSW-PT-001 Mus

Har du brug for en brugsanvisning til din Gembird MUSW-PT-001 Mus? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.65 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Gembird MUSW-PT-001 Mus ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Gembird-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den bedste overflade at bruge en mus på? Verificeret
En traditionel trackball-mus fungerer bedst på en polstret overflade, såsom en musemåtte. En optisk mus fungerer på næsten enhver flad overflade med undtagelse af gennemsigtige eller reflekterende overflader. Overflader med et trykt gentaget mønster kan forstyrre musens funktion.

Dette var nyttigt (80)
Hvilken størrelse mus er bedst til min hånd? Verificeret
Dette afhænger delvist af personlig præference og nødvendighed, men generelt skal en mus være omkring 60% af størrelsen på din hånd. Dette er det mest behagelige og mest ergononiske.

Dette var nyttigt (21)
Hvad er forskellen mellem en normal mus og en gamingmus? Verificeret
Hver gamingmus kan bruges som en almindelig mus. En spillemus har dog ofte ekstra knapper på bestemte steder for at gøre spillet lettere. Der er endda spilmus, der har knapper, der er beregnet til bedre at spille et specifikt spil.

Dette var nyttigt (14)
Hvad er en ergonomisk mus? Verificeret
Daglig brug af en regelmæssig mus over lange perioder kan resultere i smerter i arm og håndled. Dette kaldes også RSI (Repetitive Strain Injury). En ergonomisk mus er formet til at reducere disse problemer eller forhindre dem.

Dette var nyttigt (8)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Gembird.