Brugsanvisning Gardena 2641 Slangeopruller

Har du brug for en brugsanvisning til din Gardena 2641 Slangeopruller? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.73 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Gardena 2641 Slangeopruller ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Gardena-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan Gardena-produkter klare temperaturer på under 0 °C? Verificeret
Gardena-produkter fra 2015 og nyere er fremstillet med teknologi, der beskytter mod frostskader. Ældre produkter kan blive beskadiget som følge af ekstreme temperaturudsvingninger. Det anbefales at opbevare alle vandrelaterede produkter i frostfrie omgivelser.

Dette var nyttigt (36)

Deltag i samtalen om dette produkt

dehaeseleer 26-08-2019
Hej Jeg vil gerne vide om slangen er inkluderet i typisk pris 2641

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Gardena 2641 Slangeopruller