Brugsanvisning Furniture to Go Angel (92x218x186) Sengestel

Har du brug for en brugsanvisning til din Furniture to Go Angel (92x218x186) Sengestel? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Furniture to Go Angel (92x218x186) Sengestel ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Furniture to Go-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den minimale tykkelse på en madras? Verificeret
En minimal tykkelse på 16 cm anbefales for alle madrastyper for at give tilstrækkelig komfort.

Dette var nyttigt (215)
Kan jeg bruge en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt justerbar sengeplads? Verificeret
Nej. Det er ikke muligt at lægge en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt justerbar sengeplads på grund af den mulige højdeforskel mellem de to halvdele. Der skal bruges en enkeltmadras til hver halvdel. Det er heller ikke muligt at bruge en dobbelt topmadras.

Dette var nyttigt (106)
Hvad er forskellen mellem et sengestel og en boxmadras? Verificeret
Et sengestel holder kun en madras, og giver ingen dæmpning eller anden form for komfort. En boxmadras er en madrasbærer, der er fyldt med metalspiraler. Rummet mellem spiralerne giver ekstra ventilation. Du lægger en madras og eventuelt en topmadras oven på boxmadrassen. Kombinationen af boxmadras og madras giver en god vægtfordeling og ventilation.

Dette var nyttigt (85)
Hvad er forskellen mellem en træramme og en metal sengestel? Verificeret
Sengesamler i træ er normalt robuste end metalrammer i metal. Dette betyder, at med en metal sengestel skal styrken kontrolleres oftere, og skruerne skal strammes oftere.

Dette var nyttigt (33)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Furniture to Go.