Brugsanvisning FERM TJM1008 Donkraft

Har du brug for en brugsanvisning til din FERM TJM1008 Donkraft? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.3 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om FERM TJM1008 Donkraft ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette FERM-produkt?
Ja Ingen
100%
0%
1 stemme

Deltag i samtalen om dette produkt

Guy 29-12-2021
Købt den 22. december 2021 på Mano-mano, jeg har lige prøvet det denne AMidi. Den hæver sig ikke længere over 26/27 cm maksimalt fra jorden, og jeg ville have brug for mindst 32 til 33 cm... Den hæver sig åbenbart ikke længere ud over denne højde... Mysterium! Hvordan skal jeg gribe det an? Tak for din hjælp. cdt Mail: [email protected]

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning FERM TJM1008 Donkraft