Brugsanvisning Far Tools BS 810C Båndsliber

Har du brug for en brugsanvisning til din Far Tools BS 810C Båndsliber? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 3.1 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Far Tools BS 810C Båndsliber ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Far Tools BS 810C Båndsliber?
Ja Ingen
100%
0%
1 stemme

Mere om denne manual

Vi forstår, at det er rart at have en papirmanual til din Far Tools BS 810C Båndsliber. Du kan altid downloade manualen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original manual, anbefaler vi, at du kontakter Far Tools. De kan muligvis levere en original manual. Leder du efter manualen til din Far Tools BS 810C Båndsliber på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Far Tools
Model BS 810C
Kategori Båndslibere
Filtype PDF
Filstørrelse 3.1 MB

Alle manualer til Far Tools Båndslibere
Flere manualer til Båndslibere

Ofte stillede spørgsmål om Far Tools BS 810C Båndsliber

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja du burde. Selvom mængden af ​​støj, der produceres af en slibemaskine, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (7) Læs mere

Har jeg brug for øjenbeskyttelse, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja. Små partikler kan flyve op under slibning. Når disse rammer et øje, kan de forårsage permanent øjenskade. Derfor er det altid nødvendigt at bære øjenbeskyttelse.

Dette var nyttigt (6) Læs mere

Skal jeg bære en støvmaske, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja. Støv frigives under slibning, som kan forårsage åndedrætsskader. Nogle overflader kan også frigive kemikalier som maling eller lak under slibning. Disse er også en god grund til at bære en støvmaske.

Dette var nyttigt (5) Læs mere

Kan jeg opbevare elværktøj i et skur eller garage? Verificeret

Generelt kan du opbevare elværktøj i et skur eller garage, selvom det nogle gange fryser der. Det er dog bedre for elværktøjets levetid at opbevare det på et tørt sted uden større temperaturudsving. I et skur eller garage kan temperaturforskelle medføre, at der dannes kondens, som kan give rust. Derudover holder værktøj, der kører på batterier, kortere og oplader ikke så godt ved meget lave temperaturer. For at være sikker på, hvordan dit elværktøj skal opbevares, skal du altid læse brugervejledningen grundigt.

Dette var nyttigt (0) Læs mere

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Far Tools BS 810C Båndsliber. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse manualen omhyggeligt. Anmodning om en manual kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Brugsanvisning Far Tools BS 810C Båndsliber