Brugsanvisninger til Kaninbure

Nedenfor finder du alle mærker de Kaninbure, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor tit skal jeg rengøre min kaninfold? Verificeret
Det anbefales at gøre kaninfolden ren mindst to gange om ugen. Strøelse som er gennemvædet af urin, skal fjernes dagligt.

Dette var nyttigt (9)
Indtil hvilke temperaturer kan min kanin blive uden i pennen? Verificeret
En kanin kan holde sig udenfor med temperaturer så lave som -20 ° C. Ved disse temperaturer er det vigtigt at sikre, at drikkevandet ikke fryser, og at pennen ikke fanger for meget vind. På den anden side kan en temperatur på 24 ° C gøre det for varmt inde i pennen. Sørg for, at pennen ikke placeres direkte i solen, og læg om nødvendigt et vådt håndklæde over det. Ved ekstreme temperaturer anbefales det at tage dit dyr ind.

Dette var nyttigt (8)