Brugsanvisning Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter

Har du brug for en brugsanvisning til din Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.3 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Mere om denne manual

Vi forstår, at det er rart at have en papirmanual til din Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter. Du kan altid downloade manualen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original manual, anbefaler vi, at du kontakter Dri-Eaz. De kan muligvis levere en original manual. Leder du efter manualen til din Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Dri-Eaz
Model DrizAir 2000
Kategori Affugtere
Filtype PDF
Filstørrelse 0.3 MB

Alle manualer til Dri-Eaz Affugtere
Flere manualer til Affugtere

Ofte stillede spørgsmål om Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg tænde min affugter umiddelbart efter køb? Verificeret

Nej, ligesom et køleskab eller fryser skal enheden stå lodret i mindst 2 timer, men helst 24 timer før den tændes for første gang.

Dette var nyttigt (649) Læs mere

Hvad er den ideelle fugtighed til et beboelsesrum? Verificeret

Den ideelle fugtighed i et hus er mellem 40-60%. Ved en højere eller lavere fugtighed er svampe, bakterier og vira mere tilbøjelige til at udvikle sig, og du kan opleve personligt ubehag.

Dette var nyttigt (482) Læs mere

Hvordan kan jeg transportere min affugter korrekt? Verificeret

Affugtere skal altid transporteres lodret og godt beskyttet. Enhver anden transportmåde kan beskadige enheden.

Dette var nyttigt (405) Læs mere

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse manualen omhyggeligt. Anmodning om en manual kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Brugsanvisning Dri-Eaz DrizAir 2000 Affugter