Brugsanvisninger til MBK Elcykler

Nedenfor finder du alle de MBK Elcykler, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor ofte skal jeg smøre min cykelkæde? Verificeret
Ved normal brug er det bedst at smøre kæden en gang om måneden. Forøg denne frekvens i tilfælde af kraftig brug. Smør også efter ture i kraftig regn eller meget støv.

Dette var nyttigt (187)
Hvad er det rigtige dæktryk for en cykel? Verificeret
Et cykeldæk skal oppustes ret hårdt. Det nøjagtige tryk kan være forskelligt for hver cykel og mærke, men generelt er det godt at bruge mindst 3,5 til 4,5 bar. Det ideelle tryk er ofte angivet på dækket.

Dette var nyttigt (140)
Dækkene på min cykel er flade, selvom jeg ikke har brugt min cykel i lang tid, hvorfor er det så? Verificeret
Cykeldæk er lavet af gummi. Dette er et naturligt produkt, der er tilbøjeligt til at tørre ud. Dette kan ske på grund af udsættelse for sollys eller ved at passere lange perioder. Et udtørret dæk kan knække eller gå fladt under den første tur.

Dette var nyttigt (80)
Hvad siger hjulets størrelse om min cykel? Verificeret
Med et større hjul kører du mere afstand med en enkelt rotation. Uden ekstra gear eller anden hjælp vil dette ofte også koste mere indsats. Det er derfor ikke rigtigt, at cykler med større hjul vil gå hurtigere.

Dette var nyttigt (78)