Brugsanvisninger til RugGear Tablets

Nedenfor finder du alle de RugGear Tablets, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg bruge min tablet mens den lader op? Verificeret
Ja, du kan anvende din tablet, mens den lader op. Ladeprocessen vil dog foregå i nedsat tempo, når du bruger tabletten.

Dette var nyttigt (193)
Mit SIM-kort passer ikke til min mobiltelefon, hvorfor er det? Verificeret
Der er flere SIM-kortstørrelser, almindelig, mikro og nano. Det er muligt at bruge en adapter eller få SIM-kortet mindre.

Dette var nyttigt (76)
Fungerer Bluetooth gennem vægge og lofter? Verificeret
Et bluetooth-signal fungerer gennem vægge og loft, medmindre disse er lavet af metal. Afhængig af tykkelsen og væggens materiale kan signalet miste styrke.

Dette var nyttigt (20)
Når jeg slutter min enhed til opladeren, oplades den dårligt eller slet ikke, hvorfor er det så? Verificeret
Det er muligt, at der er samlet snavs i åbningen, hvor opladeren er tilsluttet, hvilket forhindrer den i at komme i passende kontakt. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (20)
Er det nødvendigt at tømme mit lithium-ion-batteri, inden det oplades igen? Verificeret
Nej, dette er ikke nødvendigt. Med ældre batterier var dette tilfældet. Lithium-ion-batterier kan oplades efter brug og tages af opladeren, når det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (11)
Hvad står IMEI for? Verificeret
IMEI står for International Mobile Equipment Identity og er et (ofte) unikt nummer, der bruges til at identificere mobile enheder såsom tablets og smartphones og beskytte dem mod tyveri.

Dette var nyttigt (9)
Hvad er den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri i en lang periode? Verificeret
Den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri på er ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Det er også en god ide at sikre dig, at batteriet er ca. 67% opladet, før det opbevares væk.

Dette var nyttigt (8)
Under hvilke forhold fungerer mit lithium-ion-batteri optimalt? Verificeret
Lithium-ion-batterier fungerer optimalt ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Ved meget koldt eller varmt vejr bemærker du muligvis, at batteriet tømmes hurtigere. Opladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller højere end 45 grader Celcius.

Dette var nyttigt (6)
Hvad kan jeg bedst bruge til at rense skærmen på min mobile enhed? Verificeret
Det er bedst at bruge en mikrofiberklud, muligvis sammen med et specialiseret rengøringsmiddel. Brug aldrig køkkenhåndklæder eller andre papirklude, de efterlader ridser!

Dette var nyttigt (5)
Når jeg slutter en hovedtelefon til min enhed, fungerer den ikke korrekt. Hvad kan jeg gøre? Verificeret
Det er muligt, at der er samlet snavs i åbningen, hvor hovedtelefonen er tilsluttet, hvilket forhindrer den i at komme i passende kontakt. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (4)
Skal jeg rense skærmen på min enhed, før jeg anvender en skærmbeskytter? Verificeret
Ja, en skærmbeskytter fastgøres bedst til fedt- og støvfrie overflader.

Dette var nyttigt (0)