Brugsanvisninger til Maxtor Harddiskdrev

Nedenfor finder du alle de Maxtor Harddiskdrev, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg kan ikke kopiere store filer til min harddisk, hvorfor er det? Verificeret
Det er muligt, at harddisken bruger FAT32-filsystemet. Dette begrænser størrelsen på filer til omkring 4 GB, men kan forårsage problemer med filer fra 2 GB og op. For at kunne bruge større filer skal harddisken formateres til et andet filsystem, for eksempel NTFS. Advarsel!!!! Når du formaterer harddisken, går alle filer på det drev tabt!

Dette var nyttigt (28)
Hvor meget koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verificeret
En kilobyte (KB) består af 1000 byte. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Dette var nyttigt (4)
Hvad er forskellen mellem en harddisk og en SSD? Verificeret
En harddisk har flere diske, der bevæger sig. Det giver mulighed for at lagre store mængder data, men bruger meget strøm og er sårbar. En SSD har ingen bevægelige dele, men bruger chips som en USB-stick. Det har den fordel, at det er hurtigt og let, men giver mulighed for mindre datalagring.

Dette var nyttigt (2)